Sko dig som presidenterna!

Millard_Fillmore._Waist_length,_seated_-_NARA_-_530497.jpg

Nummer 13 av de amerikanska presidenterna Millard Fillmore som satt mellan åren 1850–1853 var den förste i raden av amerikanska presidenter som haft skor från Johnston & Murphy. Sen har det runnit på med både Abe Lincoln – som förresten hade de allra största fötterna som hittills uppmätts på en president, storlek 14 –  Ulysses S. Grant, Franklin D. Roosevelt och John F. Kennedy. Även Obama har gladeligen sällat sig till sina företrädare och bär också skor från Johnston & Murphy. 

Kvarnen Sko, Nyckel & Kem har till att börja med tagit in två klassiska modeller; en brun Cap Toe och en svart Brogue eller som de kallas i USA Wingtip. Vem vet, det kan möjligtvis bli fler modeller om det slår väl ut!?

Kika in till Kvarnen Sko, Nyckel & Kem och prova; ett par nya klassiska herrskor kanske är precis det lyft din stil behöver i höst. Annars har du måhända några gamla trotjänare som skulle behöva lite omvårdnad och kärlek?