VÄLKOMMEN TILL OSS!

 

Kvarnen är en liten familjär galleria vid Vaksala torg i Uppsala. I Kvarnen finns ett varierande utbud av såväl fristående små butiker och restauranger, serviceinrättningar och dessutom bland annat Kronans Apotek och Systembolaget. Vi har också ett Bankomat kontantcenter – för både in- och uttag – en Instabox. Välkomna in till oss – Kvarnen, till er tjänst sedan 1984!

 
 
Bankomat_Kontantcenter_blå_rgb.jpg
logo_upload-82d06b8d812c32ce703ec33d64fd42e1.png
 

ica_m logo.jpg

ICA SUPERMARKET TORGKASSEN

Alla dagar: 07–23

ICA Supermarket Torgkassen är en utpräglad färskvarubutik med ett spännande sortiment och hög service. Vårt stora utbud av ekologiskt, vår fina fisk- och skaldjursdisk med massor av godsaker och vår alldeles egna ostmästare – är några saker vi är extra stolta över. Välkommen!

PS. Handla för minst 200 kr på ICA Torgkassen så parkerar du utan kostnad i 1 timme i Kvarnen-garaget (P-taxa: 30 kr/tim. Söndagar gratis).

Visa upp ditt parkeringskvitto i kassan så dras beloppet av om du handlar för minst 200 kr.

Telefon: 018-15 61 25        Hemsida     

 

shutterstock_222462259beskuren.jpg

SYSTEMBOLAGET

Mån-fre: 10–19   Lör: 10–15

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol.

Vårt löfte till dig

  • Du ska alltid känna dig välkommen.

  • Du ska alltid kunna lära dig något hos oss.

  • Du ska alltid kunna lita på att vi säljer med ansvar.

Telefon: 018-13 21 49     Hemsida         Facebook              

 
apoteket_m logo.jpg

KRONANS APOTEK

Mån-fre: 09–19   Lör: 10–15

Kronans Apotek är Sveriges tredje största apotekskedja med över 300 apotek från Trelleborg i söder till Malmberget i norr. Vi har verkat inom den svenska läkemedelsmarknaden i mer än hundra år och nu är vi åter tillbaka där allt en gång började, bakom apoteksdisken. På Kronans Apoteket i Kvarnen kan du hämta ut Dina recept! Vi har också ett brett sortiment egenvårdsläkemedel och friskvårdsprodukter. All personal är utbildad för att kunna ge Dig råd.

Telefon: 0771-612 612        Hemsida

kronans apo_logo.jpg
 
shutterstock_128864470.jpg

Kvarnens SKO, NYCKEL & KEM

Mån-fre: 10–19   Lör: 10–15

Här utförs alla slags skoreparationer; behöver du nya sulor, klackar eller annat så fixar vi det. Vi kan även laga blixtlås, väskor, och gör övriga skinnreparationer. Kvarnens Sko, Nyckel & Kem kan också erbjuda nyckelkopiering och kemtvätt. Dessutom har de högkvalitativa herrskor från Johnston & Murphy, andra läderprodukter och diverse skovårds-produkter till försäljning. Välkommen till stans trevligaste skomakare – nu i ny, fräsch större lokal!                                       

Telefon: 018-10 97 00       Hemsida         

 

Winges Blommor

Mån-fre: 10–19    Lör: 10–15 

En blomma säger mer än tusen ord. I deras stora utbud av blommor och presenter finns något för varje tillfälle. De utför alla slags binderier; till bröllop, konferenser, festarrangemang, sorgbinderier m.m. Via dem kan du även skicka blommor över hela världen. Utöver alla härliga blommor kan du även få specialkomponerade buketter hos Winges Blommor – där dina egna personliga önskemål styr.

Telefon: 018-12 30 00   Fax: 018-13 01 03      Hemsida  

 

KVARNENS KLIPPOTEK, Inne i gallerian

Mån-fre: 10–19   Lör: 10–15

Hos Kvarnens Klippotek finns stor kunskap inom frisöryrket. Oavsett om du vill göra en stor förändring eller bara fräscha upp ditt hår är du varmt välkommen hit! Ett utvalt sortiment av produkter för just ditt hår. Om du inte är säker på vad som passar just dig, så får du professionell hjälp. Tjänsterna de erbjuder är bla klippning, färgning, slingor, plock- och färgning av bryn/fransar. Besök Kvarnens Klippotek och de får dig att se ut som ditt bästa jag. Observera att tidsbokning endast sker via telefon.

Telefon: 018-10 34 40     

 
spel_dubbel med logo.jpg

Kvarnens Spel & tobak

Mån-fre: 10–19   Lör: 10–16   Sön: 11–15

Kvarnens Spel & Tobak kan du göra allt från att spela ATG, Svenska spel, köpa lotter eller fylla på busskortet. De utför tjänster inom kassagirot och posten; betalning av räkningar, inlösen av värdeavier från PlusGirot, kontoinsättning till valfria svenska bankkonton och de hjälper naturligtvis till med post, brev, paket och frimärken också. Här kan du även skicka/ta emot pengar med Money Gram. Dessutom erbjuder de ett brett utbud av godis, konfekt, halstabletter och annat gott du kan behöva på vägen.

Telefon: 018-13 63 33    Fax: 018-13 64 44     

postnord-sverige.png

KVARNEN BOK & Lek

Mån-fre: 10–19   Lör: 10–15

Kvarnen Bok & Papper blir Kvarnen Bok & Lek sedan de nu har utökat sitt sortiment med mer leksaker. De huserar i nya ljusa lokaler med fönster ut åt St Persgatan. Här hittar du ett brett sortimentet av böcker – däribland barn-böcker, reseguider och pocketböcker – och leksaker från bl a Brio och Teddykompaniet. Dessutom är de ensamma i Uppsala om att sälja de populära japanska pusselbitarna Nanoblock. Utöver detta finner du ett väl genomarbetat sortiment av pennor, anteckningsböcker, målarböcker samt pek- och barnböcker. 

Telefon: 018-69 49 10

 

FOTOTORGET

Mån-fre: 10–18   Lör: 10–15

Fototorget är specialister på digitala tjänster, framkallning, tryck och överföring till CD-skivor. Foto till ditt ID, visum, pass (även amerikanskt) eller körkort. Med deras senaste storformatskrivare har de nu möjlighet att göra förstoringar på fotopapper eller canvas upp till 100x150cm under dagen. Dessutom har de ett brett utbud av kameratillbehör till försäljning. Utöver deras stora sortiment av armbandsur, väckarklockor och väggklockor genomför de naturligtvis batteribyten och reparation av urverk.

Telefon: 018-12 66 11    Fax: 018-12 66 22     

 
shutterstock_255256354_akropolis.jpg

AKROPOLIS BISTRO & BAR

Mån-tors: 11–23   Fre-lör: 12–23   Sön: 13–22

Akropolis Bistro & Bar's meny är medelhavsinspirerad med grekisk tyngdpunkt och med fräscha råvaror i ett genuint mathantverk. Som deras namn antyder består restaurangen av både en avslappnad bistro, en lite mer ombonad och trivsam à la carte-del och dessutom en trevlig bar för lite enklare och lättare rätter. De serverar också lunch på vardagarna!

Bordsbeställning mm: info@akropolis.se

 
163160312bc63467e471.jpeg

CIGGE.SE

Mån-fre: 10–19   Lör: 11–16

Hos Cigge.se hittar du ett brett sortiment av E-cigaretter, E cigg, vape, e juice/e vätska samt allt som hör till. E-cigg är ett modernt sätt att röka som ger dig stora möjligheter då du kan vejpa inomhus utan att besvära människor i din omgivning – det både doftar och smakar gott! Det finns också möjlighet att välja nikotinstyrka ända ner till nikotinfritt. E cigg är perfekt för den som vill sluta röka vanliga cigaretter. Vape har även en fördel i att du inte får i dig samma mängd kemikalier som du får när du förbränner tobak.

Telefon: 018-10 91 09  

 
uppströms_butiksbild.jpg

uppströms fisk & skaldjur

Mån–tors 11.30–21 Fre–lör: 11.30–22 

Uppströms Fisk & Skaldjur är en klassisk fiskrestaurang i regi av Carl Andreasson, känd Uppsalakrögare. Carl säger — ”lite modernare, finare, det ska kännas lyxigt när man kommer in. Jag skulle inte säga fine dining, men hög kvalitet”! Carl kommer sin vana trogen att satsa på hög kvalitet, med vällagad mat och dagsfärska råvaror i helt nyinredd lokal med tidlösa materialval med en tvist. 

Telefon, bordsbokning: 018-101 001 Facebook Hemsida

Kvarnens Mobilservice

Mån-fre: 10–19   Lör: 10–17   Sön: 11–17

Kvarnens Mobilservice reparerar både smartphones och surfplattor av olika fabrikat såsom iPhone/Ipad, Samsung eller Sony. De erbjuder snabba, professionella reparationstjänster av skickliga tekniker med många års erfarenhet, till exempel byte av er trasiga skärm medan ni väntar. Kvarnens Mobilservice säljer även mobiltillbehör, bland annat mobilskal, hörlurar och laddare. 

Telefon: 018-10 98 80     Hemsida

 

PHIL'S BURGER

Tis-lör: 11–22 (Vid sena stormatcher håller de öppet längre.)   Sön-mån: 11–21

Nu har Phil's Burger öppnat sin sjätte restaurang och den andra i ordningen som öppnar utanför Stockholmsområdet. Konceptet sig likt sedan tidigare – att erbjuda hamburgare av högsta kvalitet i restaurang-miljö. Restaurangen i Kvarnen kommer dessutom till hälften att utgöras av en sportbar. Men de erbjuder också kaffe och muffins om du är ute efter att bara fika.

Bordsbeställning: uppsala@philsburger.se  

Hemsida           Facebook

 
banh mi_butiksbild.jpg

uppsala banh mi

Mån-fre: 11-21   Lör: 11–21

Uppsala Banh Mi är Uppsalas första vietnamesiska restaurang. De serverar autentisk vietnamesisk street food — som t ex Banh Mi, en baguette-liknande smörgås med typisk vietnamesisk fyllning, Phô, en smakrik buljongsoppa med bland annat nudlar och den typiska ölen Bia Saigon. Tanken är att du kan både kan sitta ner och äta antingen vid bardisken eller vid ett bord, eller ta med dig. 

Telefon: 076-600 79 82

MED ADRESS VÄDERKVARNSGATAN 19B;

sofia wikner.jpg

SOFIA WIKNER ESTETIK

Endast tidsbokning, ring eller gå in på www.sofiawikner.se 

Sofia Wikner Estetik drivs och ägs av  Sofia Wikner, legitimerad sjuksköterska och certifierad av Estetiska Injektionsrådet för estetisk injektionsbehandling. Hon erbjuder estetiska injektionsbehandlingar med marknadsledande Restylane® och Azzalure® (botox) från Galderma. Hon gör även kemisk peeling, AHA och Retinol samt säljer en bred serie vetenskapligt uppbyggda hudvårdsprodukter från amerikanska NeoStrata®.

I lokalen finns det även möjlighet att göra fransar, vaxning och medicinsk fotvård.

Telefon: 0761- 710919 Hemsida


Och det kommer mera...

 

Det kanske är så att du har ett butikskoncept som du tror skulle passa för Nya Kvarnen? Vill du etablera dig här hos oss? Det enklaste sättet att komma i kontakt med vår etableringsgrupp är att använd knappen nedan för att anmäla ditt intresse!